Izvor:
04.12.2019 u 12:17
0

RUSI ISTERANI IZ NEMAČKE Diplomate proterane zbog ubistva u Berlinu

Nemačko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je danas da je proteralo dvoje ruskih diplomata nakon što je Tužilaštvo objavilo da sumnjaju u umešanost Moskve u ubistvo jednog državljanina Gruzije u Berlinu.

Ministarstvo je navelo da su proterani zaposleni u ruskoj ambasadi u Berlinu, ali nije otkrilo njihova imena, prenosi AP. Ministarstvo je navelo da je do proterivanja došlo nakon što vlasti Rusije nisu odgovorile na zahteve Nemačke da pomognu u rasvetljavanju ubistva koje se dogodilo u avgustu ove godine.

Nemačko savezno tužilaštvo objavilo je da je preuzelo istragu nakon što je zaključeno da dokazi ukazuju na umešanost ruske vlade ili Čečenske Republike.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter