Izvor:
07.12.2019 u 20:19
0

PREVAREN MUŽ U ŠOKU: Uz pomoć gugl mape slučajno uhvatio ženu u preljubi!

Zamislite da odete na Google Street samo da biste proverili rutu kojom planirate da se krećete, a onda tamo uhvatite voljenu osobu na delu!

Upravo to desilo se jednom prevarenom mužu u Peruu. Kako prenose lokalni mediji, čovek je proveravao svoj pravac kretanja u okolini popularnog "Mosta uzdaha" u okrugu u Limi po imenu Baranko.

Međutim, našao je mnogo više nego što je planirao i što je želeo.

Švrljajući virtuelnim ulicama poznatog grada, naišao je na sopstvenu ženu u zagrljaju drugog muškarca.

Budući da Gugl krije podatke poput registarskih tablica, brojeva kuća ili lica ljudi, stvar nije 100 odsto sigurna, ali čovek je prepoznao odeću svoje žene, njenu frizuru i građu.

Sve je odmah predstavio ženi koja je, kažu mediji, priznala preljubu.

Sad mi je krivo što nisam verovao prijateljima koji su me upozoravali da je viđaju sa drugim – pojadao se lokalnim medijima prevareni čovek, a navodno je posle ovih slika usledio razvod.

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Imgur/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter