Izvor:
10.05.2016 u 16:05
0

PENTAGON U PANICI: Stižu pretnje iz Kosmosa

Dok se SAD bave antiteroristčkim opracijama u Iraku i Avganistanu, Rusija i Kina razvijaju program kosmičkog napada na na Severnu Ameriku. Vest je preneo Washington Post pozivajući se na predstavnike Pentagona.

Prema mišljenju američke vojne odbrane, razvijanje ovih tehnologija će omogućiti Kini i Rusiji da slome infrastrukturu nacionalne bezbednosti SAD u kosmosu. U najvećoj opasnosti se nalaze američki satliti.

– Moramo priznati da, bez obzira na naše snage, u budućnosti konflikt može da počne ili da se raširi na kosmos – ocenio je komandir strateške komande SAD, admiral Sesil Hejni.

O mogućoj opasnosti iz kosmosa ranije je govorio i pomoćnik državnog sekretara SAD zadužen za kontrolu naoružanja Frenk Rouz. Prema njegovim rečima, ruski i kineski progres u oblasti protivsatelitskog naoružanja izaziva zabrinutost.

HappyTV.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter