Izvor:
19.12.2019 u 19:14
0

PUCNJAVA KOD ZGRADE RUSKIH OBAVEŠTAJACA Ubijeni agent i napadač, ranjeno pet osoba (UZNEMIRAVAJUĆI VIDEO!)

Jedan pripadnik ruske federalne službe bezbednosti FSB poginuo je danas u pucnjavi u centru Moskve, saopšteno je iz te službe.

Nešto ranije, FSB je saopštila da je napadač koji je otvorio vatru kod zgrade te službe u centru grada ubijen, javio je TAS S. Pet osoba ranjeno je u pucnjavi u centru Moskve, a napadač je ubijen, saopštili su zvaničnici.

– Lekarska pomoć je pružena povređenima kojih ima pet – saopštilo je rusko Ministarstvo zdravlja, preneo je Tas s.

Muškarac koji je pucao na sedište ruske Savezne bezbednosne službe (FSB) ubijen je i identifikovan, ali njegov identitet još nije objavljen, saopštio je bezbednosni zvaničnik.

Portparol ruskog Ministatrstva zdravlja saopštio je nešto ranije da su dva službenika FSB teško povređena u incidentu, čime je demantovao ranija pisanja medija da su ubijene tri osobe, prenosi Tas s. Pucnjava se dogodila kod zgrade FSB u samom centru Moskve, nedaleko od Kremlja i Crvenog trga.

Kako se navodi, ruski istražni komitet pokrenuo je istragu, a portparol ruskog predsednika saopštio je da je Vladimir Putin obavešten o incidentu. Zbog incidenta je saobraćaj u toj prometrnoj ulici nakratko bio obusatavljen, dok je Moskovski metro izdao upozorenje od potencijalnih ulazaka i izlazaka na stanicama koje se nalaze blizu mesta incidenta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter