Izvor:
19.12.2019 u 16:43
0

NESALOMIVI PREDSEDNIK RUSIJE Putinova konferencija trajala 4 sata i 18 minuta REKORD! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin završio je godišnju konferenciju za novinare, koja je trajala ukupno četiri sata i 18 minuta.

Dužina trajanja ove konferencije bila je kraća od rekordne koja je 2008. trajala četiri sata i 40 minuta, prenosi Tas s.

Današnjoj konferenciji prisustvovalo je oko 1.900 novinara, najviše iz ruskih regionalnih medija, mada je primetan bio i broj novinara iz ruskih saveznih agencija i stranih reportera. Putin je odgovorio na ukupno 57 pitanja koja su se odnosila na razne teme – od regionalnih problema do problema u vezi s klimatskim promenama i međunarodnih odnosa.

Kako se navodi, ove godine su organizatori konferencije tražili od novinara da ne donose velike plakate na konferenciju, međutim novinari su to pokušali da izbegnu tako što su glasno dobacivali svoja pitanja i trudili se da privuku pažnju Putina.

On je, međutim, vrlo često tokom konferencije sam birao novinare od kojih je dobijao pitanje. Pojedini novinari nudili su Putinu da objave njegove članke u određenim medijima i pozivali ga na razna dešavanja i darivali mu poklone, a zabeleženo je da je jedan bugarski novinar Putinu poklonio pravoslavnu ikonu.

Ovo je bila 15. Putinova godišnja konferencija koja je prvi put održana 2001, a tada je pratilo više od 500 novinara i trajala je jedan sat i 35 minuta. Prošle godine, Putin je godišnju konferenciju održao 20. decembra i trajala je tri sata i 43 minuta.


PROČITAJTE POSLEDNJE VESTI

NAJTUŽNIJI NIKOLJDAN Sin se obesio, muž umro, a kolač lome u nemaštini

TRAMPOVA SRPKINJA, NAJMOĆNIJA U SAD Želela sam da moj glas ima moć (VIDEO)

ZAPUCAO MOĆNI "ERBAS" Vatrena moć najsavremenijih letelica (VIDEO)

SRBIN UBICA BEBE OD 17 DANA U krvi vozača-kamikaze nađeni tragovi sintetičke droge i hašiša

HVALA, ZVEZDO Milojević i zvanično otišao iz Ljutice Bogdana! VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter