Izvor:
21.12.2019 u 21:07
0

„CRNI DELFIN“ PAKAO NA ZEMLJI Najstariji ruski zatvor za monstrume

Zatvor "Crni delfin" nalazi se u dubokoj unutrašnjosti Rusije, blizu granice sa Kazahstanom. Ime je dobio po crnoj statui delfina koji se nalazi ispred ulaza zatvora.

Uspostavljen je još u 18. veku, nakon krvave pobune Pugačeva, a kasnije je služio kao zatvorska bolnica.

Najobezbeđeniji zatvor je postao 2000.godine. Može da primi 1600 zatvorenika.

Poznat je još i kao "Pakao na zemlji" i "Kolonija broj 6." Na vratima ćelija okorelih prestupnika nalaze se detaljni opisi prestupa, kako čuvari nikada ne bi osetili simpatiju prema zatvorenicima.

Pod podom zatvora nalaze se prostorije, kako bi se izbeglo potkopavanje i onemogućio beg. Zatvorenici se uvek sprovode pognuti unapred, vezani lisicama, a ponekad i sa povezima preko očiju, kako ne bi mapirali raspored objekta.

Osuđenici mogu da telefoniraju i primaju posete rođaka i prijatelja 4 puta godišnje. Jedna poseta može da traje do tri dana.

Uz sve mere obezbeđenja, čuvari proveravaju ćelije na svakih 15 minuta. Zbog toga iz ovog zatvora niko nikada nije pobegao.

Okružuje ga šumovito područje veće od površine Nemačke, a u njemu je trenutno zatvoreno 260 najgorih ljudi na istočnoj hemisferi: ubice dece, silovatelji, pedofili, teroristi…

Pročitajte i ovo:

DILER KRIV ZA SMRT TINEJDŽERKE Uhapšen mladić koji je prodao smrtonosni opijat u Odžacima

UHVAĆEN INTERNET PREDATOR Sa poslovnog računara delio slike golih maloletnika

PRIMORAVALI SU JE DA SE SKINE: Maloletnica prijavila oca i brata za seksualno zlostavljanje!

MLADIĆ UBIJEN NOŽEM: Uhapšen osumnjičeni!

STRAVIČAN PRIZOR: Nestao pre 2 godine, a njegovo telo pronašli u ormaru pedofila! (FOTO)

Izvor: b92.net/YouTube

Foto: YouTube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter