Izvor:
22.12.2019 u 17:40
0

PRINC FILIP U BOLNICI Kraljica Britanije ne odustaje od svojih prazničnih navika

Britanska kraljica Elizabeta II posetila je crkvu u blizini svog seoskog imanja, dok se njen suprug sa kojim je u braku već 72 godine, princ Filip, i danas nalazi u londonskoj bolnici.

Nema infomacija iz palate o stanju 98-godišnjeg princa, nakon obaveštenja da je u petak primljen u bolnicu kralja Edvarda VII, iz predostrožnosti zbog prethodno postojećeg stanja, prenose britanski mediji.

Nije jasno hoće li Filip biti pušten iz bolnice na vreme da se pridruži ostatku kraljevske porodice za Božić u Sandringemu, kraljičinom seoskom imanju u Norfolku.

Kraljica nije promenila prazničnu rutinu i u nedelju je bila u crkvi. Očekuje se da će kraljevska porodica prisustvovati još jednoj službi na božićno jutro.

Bakingemska palata objavila je prazničnu fotografiju na kojoj se vidi kako kraljica pravi božićni puding sa svojim sinom, princom Čarlsom, unukom princom Vilijamom i praunukom princom Džordžom.

Tri princa su prvi, drugi i treći u redu za britanski presto.

Izvor: Tanjug

Foto: twitter.com/RoyalFamily/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter