Izvor:
24.12.2019 u 09:43
0

NESREĆA U KUPATILU PREDSEDNIČKE PALATE Prvi čovek Brazila se okliznuo i udario glavu

Predsednik Brazila završio je u bolnici nakon što je pao u predsedničkoj palati, a lokalni mediji pišu da se Žair Bolsonaro okliznuo u kupatilu i udario u glavu.

Bolsonaro (65) je sinoć prebačen u vojnu bolnicu u Braziliji, gde je posle pregleda utvrđeno da je sve u redu. Brazilski predsednik će, međutim, narednih 12 sati ostati u bolnici kako bi se pratilo njegovo stanje, saopšteno je iz kancelarije predsedništva.

U saopštenju nisu izneti detalji nezgode, ali brazilski mediji izveštavaju da se Bolsonaro okliznuo u kupatilu i udario u glavu. Početkom meseca, Bolsonaro se navodno požalio savetnicima da se oseća izuzetno umorno i tražio da mu se smanje obaveze do kraja godine, prenosi AP.


PROČITAJTE I OVO

OVAJ DEČAK JE POBEDIO RAK: Primio je poslednju dozu hemioterapije, NJEGOVA REAKCIJA SLAMA SRCA! (FOTO, VIDEO)

ZLOSLUTNO PROROČANSTVO BABA VANGE ZA 2020: Hemijski rat će uništiti Evropu

PAZITE SE PIROTEHNIKE! Treba je zabraniti, a kazne su drakonske!

HELENA TOPALOVIĆ RASPALILA MAŠTU MUŠKARCIMA: Rupičast bodi ništa ne prepušta mašti! (FOTO)

OVE KUĆNE POVREDE SU NAJČEŠĆE SMRTONOSNE: Smrt pod tušem i zbog mokrih pločica!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter