Izvor:
24.12.2019 u 18:44
0

SVET MU SE SRUŠIO PRED OČIMA: Zaplakao sam kada sam pronašao samo njene ostatke! (VIDEO)

Jedan australijski vatrogasac volonter je spasavao kuće drugih ljudi od požara, dok je u istom požaru nastradao i njegov dom u gradu Balmoral.

Rsael Šols je odlučio da neće spasavati svoju kuću, pa je spakovao samo najbitnije stvari iz nje, one koje imaju sentimentalnu vrednost za njega i bez mnogo razmišljanja otišao u svoju vatrogasnu stanicu.


OVO MORATE PROČITATI

POTRESNA ISPOVEST PEĐE MIJATOVIĆA Svo bogatstvo bih menjao za jedno Andrejevo "ZDRAVO"

VELJKO RAŽNATOVIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO" Ničega se ne plašim! (VIDEO)

BAKA IVANKA ODUVALA STO SVEĆICA! Neobična rođendanska proslava u Domu penzionera

POLA MILIONA VEŠ MAŠINA SU POTENCIJALNE BOMBE! Poznati proizvođač bele tehnike povlači ih sa tržišta

ZAŠTITNIK GRAĐANA NA HAPPY TV Evo šta će biti sa dužnicima Infostana (VIDEO)


Imali smo posao koji smo morali da obavimo – rekao je on za BBC.

On se borio sa požarima koji su poslednjih nekoliko meseci opustošili delove Australije, uništivši više od 900 domova i ubivši najmanje devet ljudi. Gotovo 800 kuća je izgorelo u Novom Južnom Velsu, koji je prošle nedelje bio paralisan sedmodnevnim vanrednim stanjem usled katastrofalnih uslova.

Šols je nakon što je pomagao da se spasu druge kuće, rekao da se ujutro vratio da vidi svoju kuću i pronašao samo njene ostatke.

Zaplakao sam – rekao je on.

Ipak, ovaj vatrogasac volonter je rekao da je znao da će se to desiti, pa da nije bilo poente da ostane i gleda kako mu kuća gori.

Voleo sam tu kuću, ali ona je ipak samo objekat. Moja porodica je bezbedna, moje životinje su bezbedne, pomogli smo da se zaštiti zajednica. Za mene je to važnije od kuće – rekao je on.

Grad Balmoral je inače, u potpunosti uništen u požarima.

Izvor: Blic
Foto: time.com/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter