Izvor:
25.12.2019 u 21:37
0

KEVIN SPEJSI NE PRESTAJE DA ŠOKIRA JAVNOST Njegova Božićna čestitka nije nikoga ostavila ravnodušnim

Glumac Kevin Spejsi se nakon jednogodišnje pauze vratio na društvene mreže i u jednominutnom videu čestitao Božić u stilu lika iz "Kuće od karata" kojeg je glumio, beskrupuloznog demokratskog predsednika SAD-a Frenka Andervuda.

U videu, koji je nazvan KTWK, glumac, kojeg prate optužbe za seksualno zlostavljanje zbog čega je uklonjen s velikih i malih ekrana, raspirujući vatru u kaminu kaže da ne može da propusti priliku da svima poželi srećan Božić.

– Kako ulazimo u 2020. godinu, želim da glasam za više dobrote u svetu, ističe Spejsi.

– Ah da, znam šta mislite. Misli li on to ozbiljno? Smrtno sam ozbiljan. I to nije tako teško, verujte mi.

Glumac potom savetuje popustljivost:

– Sledeći put kada neko uradi nešto što vam se ne sviđa, možete ga napasti. Ali možete se i suzdržati i učiniti neočekivano. Možete ga ubiti dobrotom.

Video se završava uznemirujućom muzikom uz koju glumac agresivno raspiruje vatru u kaminu.

Inače, Spejsi nije krivično gonjen zbog optužbi za zlostavljanje. Tužilaštvo je odustalo od jednog slučaja jer je navodna žrtva umrla, a druga je postala nedostupna.

Lik Frenka Andervuda izbačen je iz poslednje sezone "Kuće od karata" kada su se pojavile te optužbe.

VIDEO POGLEDAJTE OVDE.

Izvor: alo.rs

Foto: digg.com/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter