Izvor:
05.12.2016 u 04:20
0

CRNI BILANS RASTE: Broj žrtava stravičnog požara porastao na trideset!

Broj poginulih u požaru, koji je u noći petak na subotu zahvatio skladište tokom žurke u Oklandu u Kaliforniji je porastao na 30, saopštili su zvaničnici.

– Utvrdili smo da je broj poginulih porastao na 30. To je veliki broj – rekao je portparol kancelarije šerifa za okrug Alamida narednik Rej Keli, prenosi AFP.

Pretražen je samo mali deo dvospratne zgrade, naveo je Keli.

Požar je izbio pola sata pre ponoći po lokalnom vremenu, a zbog požara je krov skladišta pao, što komplikuje napore da se tela izvuku, saopštili su zvaničnici.

Na Fejsbuk stranici, na kojoj je najavljena žurka, 176 osoba je napisalo da namerava da dođe, a 355 da je zainteresovano za događaj.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter