Izvor:
06.12.2016 u 00:46
0

Monstrum: Ovaj dečko je svom drugu odsekao glavu i ruke!

Tetka ubijenog mladića kaže da je njen sestrić bio odličan učenik i da je obožavao poeziju.

Li Manuel Viloria Paulino nestao je 18. novembra, a 13 dana kasnije njegovo unakaženo telo pronašla je žena dok je šetala psa kraj obale reke Merimek u Lorensu u Masačusetsu.

Tinejdžeru je bila odrubljena glava, a obe ruke odsečene ispod lakata.

Nikad nismo videli ništa strašnije. Obdukcija je trajala 11 sati jer je telo bilo previše unakaženo. Meštani su zgroženi ovim zločinom, a naša mala zajednica psihički je uništena – rekao je načelnik tamošnje policije.

Dan pošto su pronašli ubijenog mladića, policajci su uhapsili njegovog vršnjaka i prijatelja iz škole Metjua Borhesa. Iako sumnjaju da je upravo on počinio zločin, još ne otkrivaju motive koji su ga nagnali na to.

Srednjoškolcu će se suditi za ubistvo prvog stepena kao da je odrasla osoba.

Borges i Viloria Paulino zajedno su večerali tog dana kad je ubijeni nestao. Obojica su bili dobro raspoloženi, nasmejani i vedri. Nikome nije jasno šta se kasnije dogodilo – rekli su šokirani prijatelji iz škole.

Žrtvina tetka Kristin Mičaud kaže kako je njen sestrić bio odličan učenik, obožavao je poeziju, uvek je bio spreman svima da pomogne, a sad se najviše boji da će njegovo ubistvo javnost brzo zaboraviti.

Ne želimo da nas tretiraju kao građane drugog reda samo zato što smo Latinoamerikanci. Li Manuel nije bio kvartovska problematična ništarija i zaslužuje pravedno suđenje – rekla je očajna tetka.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter