Izvor:
13.05.2016 u 17:17
0

AVANTURA OPASNA PO ŽIVOT: Preživeli 10 dana na moru bez HRANE I VODE ZA PIĆE

Dvoje Španaca i dvoje građana Malezije proveli su 10 dana prepušteni moru i bez hrane u blizini ostrva Borneo, a da bi preživeli pili su manje količine morske vode koristeći kese da filtriraju so, rekao je danas jedan od dvoje Španaca.

Marta Migel i njen dečko David Hernandez su oslabili, ali su dobrog zdravlja "uprkos svemu što su pretrpeli", rekao je Martin otac Luis Migel za španski nacionalni radio.

Španci su putovali malim brodom sa vlasnikom malezijskog hotela i jednim radnikom kada ih je pogodio veliki talas, a voda odnela svu hranu i vodu koju su imali kod sebe.

Luis Migel je dodao da nakon udara talasa nisu mogli da ponovo uključe motor. Kako je navedeno, njih je spasio vijetnamski ribarski brod, a danas su avionom stigli u malezijski grad Kota Kinabalu.

Izvor:Beta
Foto:Twitter/MasidiM

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter