Izvor:
30.12.2016 u 14:36
0

Sumnja policije: TELO AMBASADORA u zapaljenom automobilu?

Policija u Rio de Žaneiru je u izgorelom automobilu pronašla telo, što je izazvalo sumnju da je u pitanju grčki ambasador u Brazilu, koji je nestao pre tri dana.

Grčki ambasador Kjirijakos Amiridis (59) je rentirao taj automobil, a nestao je pre tri dana kada je iz Brazilije krenuo da proslavi novogodišnje praznike na plaži Kopakabana.

Poslednji put je viđen u predgrađu Rija, gde je i pronađeno vozilo. BBC navodi da je u toku utvrđivanje identiteta pronađenog tela. Policija navodi da je malo verovatno da je grčki ambasador otet pošto nije tražen otkup.

U Riju je visok stepen kriminaliteta i česti su nasilini incidenti, posebno u periodu između Božića i Nove godine, kada na stotine hiljada turista posećuje taj grad.

Amiridis je postavljen za ambasadora u Brazilu ove godine. Od 2001. do 2004. godine bio je generalni konzul Grčke u Riju.

Bio je i ambasador u Libiji od 2012. do 2016. Oženjen je i ima ćerku, navodi AFP.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter.com/@jgillmartin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter