Izvor:
30.12.2016 u 15:01
0

SAD: PROTERANO 35 diplomata, zatvorena dva objekta!

Sjedinjene Američke Države proterale su u četvrtak 35 ruskih diplomata i zatvorile dva ruska objekta u Njujorku i Merilendu kao odgovor na kampanju zastrašivanja američkih diplomata u Moskvi od strane Rusije, rekao je neimenovani visoki američki zvaničnik za Rojters.

Zvaničnik koji je želeo da ostane anoniman rekao je američkoj agenciji da je ruskim diplomatama dato 72 sata da napuste SAD.

Pristup objektima biće uskraćen svim ruskim zvaničnicima od sutra u podne, dodao je taj zvaničnik.

"Ove akcije su preduzete kao odgovor na rusko zastrašivanje američkih diplomata i akcije diplomata za koje smo procenili da nisu u skladu sa diplomatskom praksom", rekao je američki zvaničnik za Rojters.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter