Izvor: Kurir.rs
05.08.2020 u 17:10
0

JEZIVI SNIMCI neposredno PRE EKSPLOZIJE u Bejrutu! OVO bi mogao biti UZROK KATASTROFE! (VIDEO)

U snažnoj eksploziji u luci u Bejrutu poginulo je više od 100 ljudi, a povređeno više od 4.000.

Najpre je izbio požar u skladištu amonijaka, a onda je odjeknulo više snažnih eksplozija.

OVO MORATE ZNATI

Dr Predrag Kon: BOLESNO DETE NE SME DA SE POJAVI u ŠKOLI! (VIDEO)

Sutra OBILNE padavine, evo KADA nam se PONOVO VRAĆA LETO!

Medicinska škola „Dva heroja“ PRESTAJE DA BUDE KOVID BOLNICA!

Ana Brnabić: NEOZBILJNE su procene da imamo 5.000 UMRLIH od KORONE!

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci nastali nekoliko sekundi pre razorne eksplozije. Meštani su snimali požar i gust dim koji se pojavio ne sluteći da će sve biti zbrisano već sledećeg trenutka.



Takođe, objavljena je fotografija navodnog skladišta u kojem je zapaljiva materija čuvana. Naime, moguće je da su radnici zavarivali rupu na skladištu kako bi sprečili krađu, te da je iskra izavala požar. Najmanje jedan radnik na fotografiji nosi masku za lice, što pokazuje da je snimljena nedavno.

Autentičnost slike nije mogla da se potvrdi nezavisno. Iskra iz alata za zavarivanje ne bi mogla da izazove eksploziju nitrata, ali bi mogla da zapali druge materijale i stvori dovoljno visoke temperature što bi dalje izazvalo eksploziju.



 

Vrhovni savet odbrane Libana proglasio je Bejrut gradom pogođenim elementarnom katastrofom i predložio Vladi da danas uvede vanredno stanje u prestonici, nakon snažne eksplozije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter