Izvor: Tanjug
09.08.2020 u 14:40
0

PAKISTAN: U monsunskom nevremenu stradalo najmanje 50 ljudi!

Tokom trodnevnih obilnih monunskih kiša, poplava, odrona i klizišta u Pakistanu je poginulo najmanje 50 ljudi, saopštile su vlasti te zemlje.

Svake godine mnogi pakistanski gradovi s mukom izlaze na kraj sa monsunskim poplavama zbog čega su pakistanske vlasti na udaru neprekidnih kritika za loše planiranje infrastrukture.

Sezona monsuna traje od juna do septembra, a tokom tog period nabujale, plavne reke nanesu veliku štetu poljoprivredi i infrastrukturi.

OVO MORATE ZNATI: 

NEČUVENO! PLAVA GROBNICA POSTALA PLAŽA: Na mestu gde počivaju srpski vojnici Grci postavili ležaljke!

BRNABIĆ O VAKCINI i početku nove ŠKOLSKE GODINE!

BRNABIĆ: Odlazak Borisa Miloševića u Knin je ponižavajuće!

IMA ŽRTAVA! Teška saobraćajna nesreća na auto-putu Beograd-Niš!

Vlasti u Pakistanu saopštile su da je u poslednja tri dana stradalo ukupno 50 ljudi u incidentima povezanim sa obilnim kišama i to 19 u provinciji Kajber Paktunkva na severozapadu zemlje, 12 u južnoj provinciji Sind, 8 u Pendžabu i 10 u severnoj provinciji Gligit Baltistan.

SVE O KORONI:

LEKARI IZNENAĐENI! Beba iz Vranja nasledila mamina antitela!

SMRTONOSNI TROMB U PLUĆIMA USLED KORONAVIRUSA: Evo kako se zaštiti!

Padavine su oštetile oko 100 kuća i izazvale plavni talas u provinciji Sind, pa je premijer Imra Kan naredio armiji da se angažuje u spasilačkim operacijama i vojska od nedavno koristi plovila rečne mornarice za spasavanje i evakuaciju ugroženih.

Obilne padavine su počele prošle nedelje i traju do danas prekidajući normalan život u velikim gradovima poput Lahora i Karačija gde je voda preplavila ulice.

PROČITAJTE JOŠ:

KRALJEVO: Nađena MRTVA BEBA!

HOROR NA KOŠUTNJAKU! Automobilom naleteo na devojku, otkinuo joj nogu i pobegao!

DETALJI PUCNJAVE U SURČINU: Policija u automobilu pronašla patron od lovačke puške

UPUCAN ČUMETOV BRATANAC: Napadač sa fantomkom mu pucao u glavu!

UMALO NESREĆA U NIŠU: PROTIVGRADNA RAKETA pala blizu PUMPE!

Prema prognozama meteorologa, kišno vreme i velike padavine nastaviće se i tokom naredne nedelje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter