Izvor: Tanjug
22.09.2020 u 19:05
0

Tramp SE ZAHVALIO Jakobsonu na nominaciji za NOBELOVU NAGRADU!

Američki predsednik Donald Tramp zahvalio se danas švedskom poslaniku Magnusu Jakobsonu na nominaciji za Nobelovu nagradu za mir.

Jakobson je to objavio na svom Tviteru, navodeći da je u trenutku kada ga je Tramp pozvao telefonom išao sa ćerkom do ergele.

SAZNAJTE I OVO

KORONA PRESEK: Konačno bez preminulih!

OGLASIO SE KRIZNI ŠTAB: Evo šta je ODLUČENO povodom uvođenja vanrednog stanja 1. oktobra

Bebe rođene u jesen često su podložne alergijama, poznati su i razlozi

– Obavili smo dobar razgovor o miru na Bliskom istoku i na Balkanu. Želim predsedniku Trampu sreću u mirovnim procesima- napisao je Jakobson na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter