Izvor: Tanjug
23.09.2020 u 14:21
0

PESKOV: „Ne vidimo optuzbu u Makronovoj izjavi o Navaljnom…“

Kremlj ne vidi bilo kakvu direktnu optužbu u izjavi francuskog predsednika Emanuela Makrona o situaciji sa ruskim opozicionarom Aleksejem Navaljnim, rekao je danas protparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov, dodajući da ako takva optužba postoji, onda je moskva snažno odbacuje.

„Ako francuski kolega predsednika Vladimira Putina ima bilo kakve optužbe protiv Rusije i predsednika u kontekstu priče o berlinskom pacijentu, mi je snažno odbacujemo. U međuvremenu, ne vidimo nikakvu direktnu optužbu i ne bismo voleli da je vidimo“, naveo je Peskov komentarišući stavove koje je Makron izneo juče na virtuelnom zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

Makron je zatražio od Rusije da hitno objasni slučaj navodnog trovanja Navaljnog i poručio da Pariz neće dozvoliti da se pređu „crvene linije“ u pogledu upotrebe hemijskog oružja.

SAZNAJTE I OVO

ANA BRNABIĆ O POTPISIVANJU SPORAZUMA BEOGRADA I PRIŠTINE: Predsednik Vučić je znao za opciju A, B, C

JEZIVE SCENE NA AUTOPUTU: Težak UDES, smrskan AUTO, kilometarske gužve! (FOTO)

DRAMA U CRNOJ GORI: Postignut dogovor o formiranju nove Vlade!

JEZIVA ISPOVEST DEVOJKE (16) koju je porodica iz Mirijeva navodno ZLOSTAVLJALA i terala na PROSTITUCIJU!

NAKON ŠTO SU IM ZBRINUTE RANE, POSLATI KUĆI: Poznato stanje 7 Jagodinaca koje je izujedao pas, povređen i radnik bolnice

Peskov se saglasio da je hemijsko oružje ili bilo kakva njegova komponenta „apsloutno neprihvatljivo u Rusiji, Evropi ili bilo gde drugde“.

Naglasio je da se Moskva u potpunosti pridržava Konvencije o hemijskom oružju.

Navaljnom je proslog meseca pozlilo u Sibiru, nakon čega je smešten u bolnicu u Omsku, a potom u stanju indukovane kome prebačen na lečenje u Nemačkoj.

Berlin tvrdi da rezultati tri laboratorije pokazuju da je otrovan nervnim agensom nivočokom, što Moskva negira.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter