Izvor:
26.04.2016 u 21:28
0

OVO OBAMA NE BI VOLEO DA VIDI: Za dlaku izbegnut skandal SVETSKIH RAZMERA

Svetskim medijima je procurila informacija kako su zaposleni u Kensingtonskoj palati prekrili natpis "crnja" na jednoj slici nekoliko minuta pre dolaska Baraka i Mišel Obame u poseti vojvodama od Kembridža.

Naime, Vilijam i Kejt Midlton su u petak upriličili doček neformalnom večerom predsedniku SAD i prvoj dami. Navodno, jedan od asistenata Palate je uočio da ulje na platnu iz 1660. godine nosi natpis "Stranica crnje" ("The Negro Page"). Potom su saksijom sa biljkom prekrili naziv umetničkog dela kako ne bi bio uvredljiv za bračni par Obama.

Na slici je naslikan crni dečak dok čeka svog gospodara kraj konja.

Ovo je bio prvi uvid javnosti u plemićki dom i svi su iznenađeni skromno uređenim domom, koji iznutra asocira na letnjikovac.

HappyTV.rs
Foto: DailyMailUK

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter