20°C

Beograd

Photo: twitter/printscreen

Izvor: Tanjug

UBIJEN PUKOVNIK! Azerbejdžan ulazi u rat sa još jednom državom i upravo su im granatirali teritoriju!

Azerbejdžan je tako još jednom prekršio sporazum o prekidu vatre

Azerbejdžan je granatirao južne granične prelaze Jermenije sa Iranom jutros između 10.00 i 10.15 po lokalnom vremenu, saopštio je jermenski ujedinjeni Infocentar.

Azerbejdžan je tako još jednom prekršio sporazum o prekidu vatre, tvrdi Jerevan.

Jedan azerbejdžanski dron se srušio na teritoriji Jermenije, preneo je Armenpres.

Zbog najnovijeg kršenja prekida vatre i granatiranja državne granice Jermenije, iz ministarstva odbrane Jermenije su saopštili da su prinuđeni na odmazdu prema azerbejdžanskim vojnim snagama.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

LONČAR RAZBIO TABU TEMU: Ovo je OTKRIVENO o zaražavanju dece Kovidom 19!

KORONA JOŠ JAČA! Zabrinjavajuća statistika, u Srbiji 25 odsto više zaraženih nego letos!

CRNOJ GORI VREME CURI! Krivokapić ubrzava partnere

RUSI ČUVAJU BRAĆU Lavrov: Potpuno podržavamo status Republike Srpske

Ubijen pukovnik

Pukovnik jermenske vojske Sergej Šakarjan ubijen je u akciji azerbejdžanske vojske, tvrdi ministarstvo odbrane Azerbejdžana.

Iz ministarstva u Bakuu su saopštili da su tokom 26. i 27. oktobra jermenske vojne strane prekršile sporazum o prekidu vatre, koristeći arsenal oružja, prenela je agencija Azertak.

Borbe su se nastavile u tri grada, a napadi jermenske vojske su odbijeni i "neprijatelj se povukao nazad i pretrpeo ljudske gubitke", dodaje se iz ministarstva odbrane Azerbejdžana.

"Kao rezultat akcije koju je izvela naša armija, uništeno je komandno mesto 18. motorizovane divizije jermenskih oružanih snaga. Među poginulima je bio i pukovnik Sergej Šakarjan, načelnik štaba divizije", saopštilo je ministarstvo odbrane Azerbejdžana.

Osim ljudskih gubitaka, jermenska vojska je izgubila i jedan tenk, 27 haubica, jedan protivvazdušni raketni sistem, radarsku stanicu i šest terenskih vozila, zaključuje se u saopštenju iz Bakua.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar