Izvor: Alo.rs
26.11.2020 u 07:22
0

TRAMP ODOBRIO POMILOVANJE ZA GENERALA MAJKLA FLINA

Američki predsednik Donald Tramp odobrio je pomilovanje svog bivšeg savetnika za nacionalnu bezbednost generala Majkla Flina.

Velika mi je čast da objavim da je generalu Majklu T. Flinu garantovano potpuno pomilovanje. Čestitam generalu Flinu i njegovoj divnoj porodici“, napisao je Tramp na svom Tviter nalogu i poželeo Flinovima srećne praznike.

Flin je drugi Trampov saradnik kome je predsednik dao pomilovanje nakon što je osuđen u procesu o ruskom uticaju na predsedničke izbore 2016. godine, prenose mediji.

SVE O KORONI

ODLUKA O NADZORU ZA PRAZNIKE Tiodorović: Nema potrebe za policijskim časom (VIDEO)

OBORENI SVI CRNI REKORDI! Nikada više zaraženih i preminulih, a u ovom gradovima je najgore!

Raste broj zaraženih među korisnicima ustanova socijalne zaštite

Prethodno je američki predsednik pomilovao Rodžera Stouna, svog dugogodišnjeg bliskog saradnika i to samo nekoliko dana pre nego što je Stoun trebalo da se javi na izdržavanje zatvorske kazne.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter