Izvor:
15.02.2017 u 16:12
0

Sram ga bilo: NOVINAR NJUJORK TAJMSA NAZVAO MELANIJU KUR*OM!

"The New York Times" saopštio je da je komentar njihovog novinara o neosnovanoj glasini o prvoj dami SAD Melaniji Tramp, iznet u privatnom razgovoru na zabavi, "potpuno neprikladan".

Za komentar se saznalo kada je glumica Emili Ratajkovski napisala juče na Twitteru da joj je novinar "New York Timesa" rekao da je "Melanija kur*a".

Portparolka novina Ajlin Marfi izjavila je da neimenovani novinar ne izveštava ni o politici ni o dešavanjima u Vašingtonu.

– Komentar nije bio za javnost, ali bez obzira na to, bio je potpuno neprikladan i nije trebalo da se pojavi – rekla je Ajlin Marfi.

Ona je kazala da su urednici obavili razgovor s novinarom.

Melanija Tramp izjavila je :

– Bravo za sve žene širom sveta koje javno govore, ustaju i podržavaju druge žene!

Nezavisne
Foto: Twitter
Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter