Izvor: Tanjug
17.01.2021 u 11:56
0

Pompeo daje dokaze da je kovid postojao pre decembra 2019?

Administracija Donalda Trampa provodi poslednje dane mandata da dokaže da je Kina krila postojanje kovida-19 i pre nego što je zvanično objavila prvi slučaj u decembru 2019. godine, piše engleski list Miror, navodeći da će sve to da obelodani državni sekretar Majk Pompeo.

Britanski list prenosi da će Trampova administracija narednih dana pokazati obaveštajne podatke u kojima navodno ima dokaza da su istraživači iz Vuhanskog instituta za virusologiju oboleli i ispoljili simptome koje daje kovid mnogo pre nego što je svet znao za virus.

OVO ĆE VAS ZANIMATI:

ĐERLEK NAJAVIO: Otvaramo 300 punktova, vakcinisano je 22.000 ljudi

ROĐAK OTKRIVA DETALJE MASAKRA KOD SJENICE: Deca su bila u sobi pored, zatekao sam UŽAS

PRIČA KOJA JE ŠOKIRALA NACIJU: Marina se razvela od muža, OPERISALA, i rodila dete njegovom SINU! (FOTO)

– Amerika se dosad suzdržavala da podrži rasprostranjene teorije zavere da je virus potekao iz Vuhanskog instituta za virusologiju – navodi se u tekstu Mirora.

Peking je negirao tvrdnje, rekavši da je epidemija počela u Vuhanu krajem decembra 2019. godine.

Miror prenosi tvrdnje lista San, koji ima informaciju da će državni sekretar Majk Pompeo u sredu otvoriti obaveštajne podatke o laboratoriji u Vuhanu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter