Izvor: Tanjug
21.01.2021 u 12:24
0

Uklanja se bezbednosna ograda oko Kapitola

Ograda oko Kapitola u Vašingtonu, postavljena nakon nereda 6. januara, polako je počela da se uklanja.

Radovi na uklanjanju barikada od bodljikave žice na koje je nemoguće popeti se, počeli su u sredu uveče, nakon obavljene inauguracije poredsednika Džoa Bajdena, prenosi Foks njuz.

PROČITAJTE JOŠ

SVEST GRAĐANA SRBIJE NA VISOKOM NIVOU Đerlek: Do sinoć 436.000 prijavljenih za vakcinu preko eUprave

POSLE HAPŠENJA MIKE ALEKSIĆA OTVORENA PANDORINA KUTIJA: Srbijom HARA 450 predatora, ovo su DETALJI

BAČENA BOMBA RANO JUTROS NA KAFIĆ: Oštećena fasada, izlog i automobil

DR GLIGIĆ: Kako smo tokom variole vere za 10 dana vakcinisali 18 MILIONA ljudi, u red se stajalo bez dileme

Zahvaljujući tim barikadama i prisustvu desetina hiljada pripadnika Nacionalne garde, Vašington je više ličio na ratnu zonu nego sedište demokratije, navodi Foks.

Gradonačelnik Vašingtona Džon Falsičio objavio je na Tviteru da će ekipe početi da uklanjaju ogradu od istoka ka zapadu i počeće da odblokiraju parking mesta, kao i da će za to trebati određeno vreme.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter