Izvor: Tanjug
02.03.2021 u 21:13
0

HOLANDIJA: Protest se*sualnih radnika

 Seksualni radnici iz cele Holandije pridružili su se demonstracijama u Hagu protiv ograničenja koja im zabranjuju rad, javlja Gardijan.

NAJVAŽNIJE OVOG UTORKA

(UZNEMIRUJUĆE) JEZIV ZLOČIN USTAŠA U PREBILOVCIMA! Trifko ugledao ostatke trudne supruge i srce mu puklo od tuge (VIDEO)

SKANDAL NA CETINJU! „UA, IZDAJNICI, NIJE OVO SRBIJA“! Crnogorci uklonili trobojku sa groba kralja Nikole! (FOTO)

DRAMATIČNI SKOK! Nove zabrinjavajuće korona brojke

OVO ČEKA REPERA: Rasta ponovo pred sudom, sledi konačna odluka o kazni!

Drugim delatnostima gde postoji mogućnost bliskog kontakta, poput frizera, salona lepote i masera, biće dozvoljeno da se ponovo otvore od sutra.

PROČITAJTE JOŠ: 

TRAŽE MAKSIMALNU KAZNU: Tužilaštvo dalo optužni predlog za vozača „AUDIJA SMRTI“

VESIĆ O POLICIJSKOM ČASU! Zašto to nisu tražili u novembru?

ČUDO U LAĆARKU: Krmača oprasila 32 praseta, DRUGI PUT!

-Seksualni radnici moraju se nositi sa posebnom prirodom te profesije, a to je bliskost, ali i sa svim rizicima od prenosa virusa -podsetio je Gardijan na izjavu premijera Marka Rutea.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter