Izvor:
19.05.2016 u 22:00
0

EGIPATSKI MINISTAR: Najverovatnije reč o terorističkom napadu!

Veća je verovatnost da je avion "Idžiptera" pao usled terorističkog napada nego tehničkog kvara, izjavio je danas egipatski ministar za civilno vazduhoplovstvo Šerif Fati.

On je na konferenciji za štampu u Kairu naveo da zasad nema razloga za sumnju da je neko od putnika bio povezan sa ekstremistima, ali je dodao i da je u toku detaljnija istraga, preneo je Rojters.

Na pitanje novinara da li su uoči nestanka aviona bezbednosne službe uočile povećanu komunikaciju terorista, Fati je navo da mu to nije poznato.

Ministar je istakao da je, uprkos tom incidentu, avioprevoz u Egiptu bezbedan i dodao da zasad ništa ne može da se zaključi na osnovu video snimaka koji navodno prikazuju "veliku vatrenu loptu na nebu" u vreme nestanka aviona sa radara, a koji su objavili neki mediji.

Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/Ruptly TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter