Izvor:
20.05.2016 u 03:31
0

GRCI TVRDE: Predmeti koje su pronašli u moru nisu u bojama Idžiptera

Grčki vojni zvaničnici saopštili su danas da predmeti koje je grčka fregata pronašla u Sredozemnom moru u potrazi za nestalim avionom egipatske kompanije "Idžipter”, nisu plave i bele boje.

Prethodno je izaslanik Egipta u Francuskoj rekao da su grčki zvaničnici informisali njegovog kolegu u Atini da su pronašli ostatke aviona koji odgovaraju plavo-belim bojama nestalog “erbasa A320", preneo je Rojters.

– Nismo pronašli takve predmete – rekao je portparol grčke vojske.

Grčki vojni zvaničnici ranije su naveli da su pronađeni predmeti na 230 milja južno od grčkog ostrva Krit, među kojima su plastični objekti crvene i bele boje, kao i prsluci za spasavanje.

Avion egipatske kompanije "Idžipt er" sa 66 putnika i članova posade je leteo na liniji Pariz-Kairo kada je kasno noćas nestao sa radara u Sredozemlju.

Tanjug
Foto: Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter