Izvor:
21.05.2016 u 00:28
0

DIREKTOR IDŽIPTERA: Sužen radijus potrage za olupinom aviona

Direktor "Idžiptera" Safvat Moslem izjavio je da je radijus potrage za olupinom aviona ove kompanije, koji se u noći između srede i četvrtka srušio u Sredozemno more, sveden na 64 kilometara.

Taj krug obuhvata oblast veličine oko 13.000 kvadratnih kilometara, rekao je on za egipatsku državnu televiziju i dodao da će radijus potrage biti proširen ako bude trebalo, prenosi Rojters.

– Egipatska ratna mornarica uspela je da izvuče delove aviona, nešto stvari koje su pripadale putnicima, ljudske ostatke i sedišta aviona. Potraga se nastavlja – saopštilo je egipatsko Ministarstvo za civilnu avijaciju.

Avion "Idžiptera" tipa "erbas A320", sa 66 putnika i članova posade, u sredu kasno uveče je nestao sa radara na liniji Pariz-Kairo, a egipatske vlasti smatraju da je veća verovatnoća da je avion oboren pomoću bombe, nego da je reč o tehničkom kvaru.

Tanjug
Foto: Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter