Izvor:
21.05.2016 u 19:42
0

I DALJE SE TRAGA ZA CRNIM KUTIJAMA: Objavljene slike delova avionske olupine (FOTO)

Portparol egipatske vojske objavio je danas na zvaničnoj Fejsbuk stranici slike pronađenih objekata i delova olupine aviona kompanije Idžipter, preneo je Rojters.

Na slikama se vide i delovi sedišta i objekti u plavo belim bojama egipatske avio kompanije, kao i žuti prsluk za spasavanje.

Egipat je prethodno saopštio da su pronađeni delovi olupine, ličnog prtljaga putnika i ljudski ostaci u Mediteranu oko 290 kilometara severno od Aleksandrije.

Avioni i brodovi iz Egipta i još pet zemalja nastavili su danas da pretražuju šire područje Sredozemnog mora kako bi pronašli ostatke aviona kompanije Idžipter, koji se srušio sa 66 putnika i članova posade.

Timovi tragaju za delovima olupina aviona "erbas A320", među kojima su i crne kutuje koje bi, kako navodi AP, mogle da budu od ključnog značaja za otkrivanje uzroka pada aviona.

Tanjug
Foto: Twitter/MikeSington/UlrichJvV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter