Izvor:
17.03.2017 u 16:05
0

(VIDEO) Bivši savetnik Donalda Trampa: SOROŠ POKUŠAO DA ME UBIJE!

Rodžer Stoun, bivši savetnik američkog predsednika Donalda Trampa, tvrdi da su juče ujutru pokušali da ga ubiju, a za atentat je optužio milijardera Džordža Soroša i njegove operativce.

http://images.happytv.tv/var/resizes/SVET/soros.jpg?m=1469300916

Rodžer Stoun tvrdi da su operativci Džordža Soroša pokušali da ga likvidiraju jer ima dokaze da lider SAD nije radio s Vladimirom Putinom. Kako je naveo saradnik i prijatelj šefa Bele kuće, njega pokušavaju da sklone zato što će na svedočenju pred Senatom dokazati da su tvrdnje o vezama Trampovog tima sa Kremljom i ruskim predsednikom Vladimirom Putinom lažne.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Slike-Arhiva/RODZER%202.jpg?m=1489744860

– Išao sam kolima ka Orlandu kako bih održao govor kada je u nas, s bočne strane, udarilo vozilo na kojem su stakla bila toliko zatamnjena da se nije moglo videti ko je za volanom. Crni automobil, "pontijak", nije imao registarske tablice, a nakon udara su samo pobegli. Spasli su me vazdušni jastuci. Imam nekoliko modrica i zamućen vid na desnom oku, koje sam operisao odavno zbog povrede u bokserskom meču – kaže Stoun.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Slike-Arhiva/RODZER%20STOUN.jpg?m=1489744877

On je dodao da je siguran da nije reč o nesreći, već o atentatu na njega koji je organizovala takozvana država u državi, koalicija službi CIA i FBI sa delom političkog establišmenta i Sorošem.

– Sve to je veliki deo napada na mene iza kojih najverovatnije stoji Džordž Soroš. Sada su pokušali da me spreče da svedočim pred Senatom. Dosad su pokušali da me otruju, da me diskredituju, a sada i da me ubiju. Stalno kritikujem „državu u državi“ i zato sam postao njihova meta – rekao je Stoun za portal Infovors.

Sudar se dogodio samo dan nakon što su senatori iz redova republikanaca zatražili istragu uticaja Soroševog Otvorenog društva, pre svega na Balkan i Albaniju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter