Izvor:
17.03.2017 u 17:44
0

Hit: GLUMAC IZ „PRIJATELJA“ ISPREBIJAO KANADSKOG PREMIJERA! (VIDEO)

Metju Peri (47) je nedavno gostovao u šou Džimmija Kimela i sam je tokom intervjua ispričao da je u prošlosti imao Okršaj sa kanadskim premijerom Džastinom Trudoom (45).

Naime, zvezda serije "Prijatelji" i Trudo Išli su u istu skolu.

'Friends' star Matthew Perry says he once beat up Canadian Prime Minister Justin Trudeau https://t.co/NbW7MtJFYI pic.twitter.com/9SH9ORAtcv

— Business Insider (@businessinsider) March 16, 2017

Moj prijatelj Kris Marej me podsetio da sam nekoliko puta pretukao Trudoa. Bilo je to kad je on imao12, a ja 14 godina. Mislim da smo Kris i ja bili ljubomorni na njega jer je bio bolji od nas u sportu koji nama nije išao. Razlog je bila čista ljubomora. Mislim da je on bio jedini u školi kojeg smo mogli pretući – prisetio se glumac.

Dodao je da se vreme ne hvali.

Matthew Perry says he beat up Justin Trudeau in elementary school: https://t.co/FQWXwf4AkU pic.twitter.com/esFzM2y8ao

— VICE (@VICE) March 16, 2017

– To je strašno, Bio sam glupi klinac – opravdavao se Peri.

Glumac i Trudo pohađali su Roklfi Park Publik školu u Otavi.

Mislim da je taj dogadjaj zasigurno imao uticaj na njega. Sigurno je tada rekao da će se izdići iznad svega i postane Premijer – ispričao je Metju.

POGLEDAJTE:

Izvor: 100posto.hr
Foto: Twitter/BuzzFeed

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter