Izvor:
22.03.2017 u 22:31
0

Vikiliks: ROKFELER NUDIO HILARI POSAO I UŽIVANJE U HOTELU, ZAJEDNO KREIRALI POLITIKU!

Hakovani mejlovi Hilari Klinton koje je objavio Vikiliks, a koje je ona, u vreme dok je bila državna sekretarka slala sa svog privatnog naloga, najbolje dokazuju njenu bliskost sa Dejvidom Rokfelerom i do koje mere je ovaj milijarder oblikovao američku politiku.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Slike-Arhiva/rokfeler.jpg?m=1490022386

U mejlu koji je Klintonova dobila 15. oktobra 2009. godine od Melani Varvir, bivše šefice pres službe Stejt Dipartmenta i prijateljice Klintovonih, piše:

-Govoreći u ponedeljak u UNESKO o Pekinškoj agenda, čula sam da žele da nam daju više miliona evra za subvencionisanje i da nam daju godišnju nagradu za inovacije u osnaživanju položaja žena, što bi se vodilo kao partnerstvo između države i Rokfelera – piše u mejlu.

Zatim, 10. marta 2012. Varvir piše o budućim mogućnostima Hilari Klinton:

-Zaboravila sam da vam kažem da vam je Džutid Rodin ponudila da kada napustite državnu službu dobijete kancelariju u Rokfeler fondaciji, ako ste zaintersovani – bez obaveza. Takođe je rekla da bi u Rokfeler fondaciji bili srećni da vam obezbede mesec dana boravka u njihovom centru u Belađiu, ako želite jednostavno da pišete i čitate na lepom mestu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter