Izvor:
25.05.2016 u 00:47
0

ERDOGAN BESAN: Prvo VIZNA LIBERALIZACIJA, pa vraćanje MIGRANATA

Turska neće preduzimati dalje korake u primeni sporazuma sa Evropskom unijom o readmisiji migranata, sve dok ne bude napretka po pitanju vizne liberalizacije za turske građane, rekao je danas predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan.

On je upozorio da će turski parlament blokirati zakone povezane sa tim sporazumom ako građanima Turske ne bude garantovano putovanje bez viza.

"Ako se to neće dogoditi … nikakva odluka ili zakon u okviru sporazuma o readmisiji neće izaći iz turskog parlamenta", rekao je Erdogan.

Govoreći na Humanitarnom samitu koji se održava u Istanbulu, Erdogan je još rekao da finansijska sredstva koja je EU obećala u okviru sporazuma još nisu puštena.

Izvor:Tanjug
Foto: rtvi.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter