21°C

Beograd

POZNATI GLUMAC OTKRIVA: Holivud je leglo organizovanog SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA DECE!

Govoreći za Sundej Tajms, holivudski glumac Elajdža Vud rekao je kako je bio zaštićen kao dete, najviše zahvaljujući majčinim savetima i zabrani da ide na zabave na kojima su njegovi vršnjaci "vrebani". Poredio je ta iskustva sa profilom seksualnog zlostavljača televizijske zvezde Džimija Sevila.

- Svi smo odrasli uz Sevila. To mora da je devastirajuće. Ali očito se nešto veliko dešavalo u Holivudu. Sve je bilo organizovano. Ima mnogo zmija u ovoj industriji – ljudi kojima je važan samo lični interes - rekao je Vud.

Istakao je da ima osećaj da takvi zločini kontinuirano prolaze nekažnjeno jer žrtve ne govore o tome glasno.

- To je tragedija pokušati da otkrijete ono što se desilo nevinim ljudima. Žrtve koje pokušaju progovoriti o tome bivaju "zdrobljene" i njihovi životi bivaju nepovratno oštećeni – naglasio je popularni glumac.

Optužbe na račun uglednih osoba povećane su tokom poslednjih godina. Prošle godine dokumentarac "An Open Secret" naveo je slične zaključke o zlostavljanju djece u filmskoj industriji. Godine 2012. glumac Kori Feldman progovorio je o strahu koji je osećao 1980-ih godina jer je bio okružen "zlostavljačima", a 15 muškaraca su kao lešinari "obletali oko njega".

Osnovana je i grupa koja pomaže zlostavljanoj deci-glumcima "Bizparentz" koja tvrdi kako je do sada pomogla 100 žrtava te da ih čekaju slučajevi koji će udariti Holivud poput cunamija.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay, Twitter/ComplexPop

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar