Izvor:
05.04.2017 u 00:12
0

PRETIO DECI MAČEM, VIKAO KOMŠIJAMA DA ĆE IH UBITI: Na kraju razneo suprugu u stanu! (video)

Muškarac iz nemačkog Dortmunda uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Karin E. posle eksplozije koja se dogodila u njihovom stanu, prenosi Independent.

Smatra se da je eksploziju uzrokovao plin, a osumnjičeni je navodno samo išetao iz ruševina u donjem vešu i izjavio: "Jesam ti rekao".

Nemački Bild javlja da je uprkos tome trenutno u "životnoj opasnosti". Policija je pozvana na njihov posed u petak ujutro zbog njegovog ponašanja, ali je on odbio da im otvori vrata, pa su rekli da će doći kasnije s bravarom.

Nekoliko sati kasnije, stan u zgradi je eksplodirao, piše Lokal. Ruševine su zatrpale cestu i niko od pešaka nije povređen.

Policija je često morala dolaziti zbog svađa i ostalih oblika ometanja javnog reda i mira. Jedan sused je izjavio: "Ponekad bi našoj deci pretio drvenim mačem. Onda bi nam samo odjednom počeo pretiti da će nas ubiti ili da će razneti zgradu".

"Policija je dolazila jer je ili besnio kao lud, ili proizvodio nepodnošljivu buku", dodao je sused.

kurir.rs
foto:printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter