Izvor:
26.05.2016 u 01:13
0

KADIROV OŠTRO: Teške optužbe na račun Amerike!

Lider Čečenske Republike Ramzan Kadirov optužio je danas Sjedinjene Američke Države da su stvorile međunarodnu terorističku organizaciju Islamska država (IS) kao alternativu Al-Kaidi.

– Terorističke organizacije su marionete u rukama zapadnih zemalja. Al-Kaidu su stvorile SAD, dok je danas IS alternativa Al-Kaidi sa istim funkcijama – rekao je Kadirov na sastanku sa delegacijom Nikaragve, koja boravi u čečenijskoj prestonici Grozni na međunarodnom sastanku o bezbednosti, na kojem su okupljeni stručnjaci iz 70 zemalja.

Terorištičke mreže, kako je ocenio, namerno stvaraju zapadne zemlje zbog uticaja na integritet i suverenitet za njih neželjenih zemalja preneo je TASS.

Kadirov je ranije danas na sastanku sa delegacijom Mongolije istakao da su terorizmu neophodne velike količine sredstava, "koje dolaze spolja".

– Teorizam je sam po sebi fenomen, koji je stvoren spolja uz dobru finansijsku podršku – poručio je Kadirov.

Tanjug
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter