Izvor:
05.04.2017 u 21:36
0

MIGRANT JAČI OD 3 POLICAJKE: Ne može mu niko ništa! (video)

Snimak iz Švedske prikazuje nasilnog migranta koji iznenada napada tri nenaoružane policajke. Uprkos brojčanoj nadmoći, pa čak i uz pomoć drugih osoba, one ne uspevaju da ga savladaju.

On je najpre bacio tvrdi predmet na šoferšajbnu policijskog automobila, a kada mu je čovek dotrčao iza leđa i srušio ga na zemlju, delovalo je kao da će policajke same završiti posao.

Međutim, migrant je uspeo da se otrgne iz njihovih ruku, a potom i stigao da uputi snažnih nekoliko udaraca. Policajke su se kasnije udaljile od kola, dok je on nastavio da uništava njihovo prevozno sredstvo.

Još uvek nije poznato da li je nepoznati migrant uhapšen.

Kurir
Foto: Facebook/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter