Izvor:
26.05.2016 u 19:15
0

OBAMA:Trampove izjave pokazuju NEPOZNAVANJE spoljne politike

Američki predsednik Barak Obama potvrdio je da su strani lideri "uzdrmani'' zbog Donalda Trampa, ocenivši da za to imaju dobre razloge jer pretendent na nomimaciju republikanske stranke na američkim predsedničkim izborima njima pokazuje nepoznavanje spoljne politike. Obama je istovremeno minimizirao zabrinutost da produžena unutarstranačka borba Hilari Klinton i Bernija Sandersa za nominaciju Demokratske stranke umanjuje šanse demokrata na izborima.

On je to rekao na marginama samita G-7 rekao da su lideri na konferenciji "iznenađeni kandidatom Republikanske stranke" i nesigurni koliko ozbiljno da shvataju njegove izjave.

Oni su uzdrmani tim izjavama i s razlogom, jer mnogi od tih predloga pokazuju ili nepoznavanje svetskih pitanja ili aroganciju ili želju da dobije reakcije na Tviteru i medijskim naslovima – rekao je američki predsednik.

Tanjug
Foto: Twitter/Metal Hammer

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter