Izvor:
26.05.2016 u 22:57
0

IZBEGAVAJTE METRO: Ovo je preporuka UDOVICE džihadiste ISLAMSKE DRŽAVE!

Britanka Seli Džouns, udovica džihadiste Islamske države, zapretila je "terorom za nevernike" i posavetovala stanovnike Londona da – izbegavaju metro.

Seli Džouns je, sinoć, preko društvenih mreža poslala niz zastrašujućih poruka sa upozorenjem o mogućim bombaškim napadima po većim gradovima Velike Britanije, uključujući London i Glazgov, piše časopis "Miror".

Ona je danas nastavila sa upozorenjima u kojima, bez detalja, preporučuje građanima da "idu autobusom", uz objašnjenje da ona "ne bi išla kroz centar Londona, posebno ne metroom".

Seli Džouns je udovica Džunaida Huseina, ubijenog prošle godine, koji je bio vođa "bigade digi-džihad" koja Islamskoj državi okuplja hakere.

Kako piše Miror, Džounsonova, koja je poreklom iz Kenta, poruke je verovatno napisala kao odgovor na američke vazdušne napade u Siriji i Iraku.

U sinoćnoj poruci na Tviteru, udovica džihadiste je napisala da "iskreno, ne bi išla cetrom Londona do juna ili jula, a posebno se ne bi usudila da putuje metroom".

Ona je danas objavila post:

Aselamu alejkum (mir s vama), nemojte da paničite, samo vam sugerišem da bi bilo bolje da idete autobusom kroz London i to je sve.

Nakon toga, objavila je citat iz Kurana "Usadićemo strah u srca onih koji ne veruju", prenosi britanski list.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter