Izvor:
30.05.2016 u 16:07
0

ČEKA SE SAMO PUTINOV POTPIS: Ruskim zvaničnicima zabranjuju SKAJP, VIBER I APLIKACIJE!

Rusko Ministarstvo za ekonomski razvoj predložilo je da se državnim i vojnim zvaničnicima u toj zemlji zabrani korišćenje aplikacija za pametne telefone koje su napravili stranci.

Predlog je već poslat ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, prenosi TAS S pisanje ruskog lista.

Zabrana korišćenja mogla bi da se odnosi na "Guglov" Džimejl i popularne aplikacije za razmenu poruka Votsap, Vaber, Skajp i Telegram.

"Za poslovne kontakte planirano je korišćenje samo ruskih aplikacija za razmenu poruka. Ove pozicije su koordinisane sa Ministarstvom za telekomunikacije i masovne komunikacije, Ministarstvom industrije i trgovine i Institutom za razvoj intereneta", kazala je ruskom dnevniku predstavnica Ministarstva za ekonomski razvoj Elena Laškina.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/BoKISmoKI94

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter