Izvor:
29.04.2017 u 12:49
0

PAPRENO: Putinova ćerka stan nudi za tri miliona dolara!

Starija ćerka predsednika Ruske Federacije ima nekretninu u gradu Vorshotenu, gde je živela sve dok mediji nisu objavili njen identintet

Stan u kome je živela Marija Putin (37), starija ćerka ruskog predsednika Vladimira Putina, ponuđen je na prodaju za tri miliona dolara.

U pitanju je luksuzan penthaus od čak 690 kvadratnih metara u holandskom Vorshotenu.

Stan se nalazi u zgradi na obali kanala i ima predivan pogled na okolinu, prenosi Njuzvik. Agencija za prodaju nekretnina navodi da stan ima šest spavaćih soba i veliku terasu.

Holandski dnevnik Telegraf objavio je da je Marija Putin s partnerom živela u Holandiji sve do 2014, kad je nad istočnom Ukrajinom oboren putnički avion na letu MH17, što je dovelo do zaoštravanja odnosa između Rusije i Holandije. Predsednik Rusije je uložio veliki napor da članove porodice sakrije od uvek radoznalih medija i bio je vrlo ljut zbog navoda o svojoj ćerki. Holandski mediji su preneli da se Marija zabavlja s holandskim biznismenom Joritom Fasenom.

Magazin Nju tajms je u januaru 2016. objavio da su se Marija i Jorit venčali i da žive u zgradi u centru Moskve.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter