Izvor:
02.05.2017 u 22:48
0

GOVOR TELA MERKEL I PUTINA UKAZIVAO NA TENZIJE: Nisu se ni pogledali tokom sastanka!

Nemačka kancelarka Angela Merkel je danas, tokom retke posete Rusije, izjavila da Berlin i Moskva moraju da razgovaraju uprkos neslaganjima, a agencija Rojters konstatuje da su one iste razlike u stavovima bacile senku na njene razgovore sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Na konferenciji za novinare, posle razgovora u Sočiju, čule su se različite pozicije po pitanju Sirije, Ukrajine i poštovanja prava u Rusiji, kao i navodima o navodnom mešanju Moskve u izborne procese drugih zemalja.

Njihov govor tela je ukazivao na tenzije, njihovi izrazi lica dok su se obraćali novinarima su bili kameni, a skoro i da se nisu pogledali, primećuje britanska agencija.

"Uvek sam mišljena da i kada postoje ozbiljne razlike u stavovima po određenim pitanjima, razgovori moraju da se nastave. Morate da nastavite, jer u suprotnom ulećete u tišinu i onda ima sve manje i manje razumevanja", kazala je Merkel.

Izvor: Tanjug
Foto: PrintScreen putin.kremlin.ru, Twitter/rs_sputnik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter