Izvor:
01.06.2016 u 20:11
0

OTKRIVENO: NATO će uvesti SAJBER kao zvaničan NAČIN RATOVANJA

Članice NATO-a će sledećeg meseca, na samitu u Varsavi, verovatno proglasiti sajber napade i odbranu sajber prostora kao zvaničan način ratovanja na tlu, u vazduhu, na moru i u svemiru, najavio je danas visoki zvaničnik nemačkog ministarstva odbrane.

General-major Ludvig Lajnhos, koji predvodi nemački vojni projekat uspostavljanja sajber komande, izjavio je da očekuje da svih 28. zemalja članica NATO-a pristanu na ovu izmenu.

Lajnhos, koje je prethodno vršio visoku funkciju u NATO-u, rekao je da očekuje i da sve članice pojačaju napore kako bi se unapredila sajber bezbednost. SAD su 2011. godine proglasile sajber napade kao zvaničan način ratovanja uz objašnjenje da se odbrana sajber prostora tretira kao odbrana od bilo koje druge vrste napada.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/superhabertv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter