Izvor:
11.05.2017 u 12:43
0

SVI PRIČAJU O MAKRONOVOJ ŽENI, A POGLEDAJTE NJENU ĆERKU: Išla sa očuhom u školu i zvala ga budalom! (FOTO)

Emanuel Makron ima 39 godina, a njegova supruga Brižit je od njega starija 24 godine. Kada su se upoznali on je bio učenik. Već sa 17 godina rekao joj je da će je oženiti. To je priča o francuskom predsedniku koju svi već znaju. Manje je poznata činjenica da Brižit ima troje dece i čak sedmoro unučadi.

Brižit je pre veze sa Makronom bila u braku s bankarom Andre-Luisom Ozijerom, s kojim ima troje dece, sina Sebastijana (41) i dve ćerke Lorens (40) i Tifani (33), piše.

Bankar je istinu saznao nakon što su ga susedi upozorili da mladi Makron stalno navraća u njihovu kuću. Odmah se iselio iz porodičnog doma. Izgubio je veze, ugled i novac. Par se rastao 2006. godine, a naredne godine su se Makron i Brižit venčali.

Sebastijan je studirao u nacionalnoj školi za statistiku i analizu informacija. Radio je u institutu u Parizu, a trenutno radi u globalnoj firmi "Kantar Health". Oženjen je i ima dvoje dece.

Lorens je Makronovo godište i zajedno su išli u srednju školu. Jednom je o Makronu rekla: "U mom razredu je budala koja zna sve o svemu." Ona je danas kardiolog, a ima troje dece.

Tifani je studirala pravo. I ona kao i njen brat i sestra su se angažovali u Makronovoj kampanji. Tifani Makrona najviše hvali. Ona je majka dvoje dece.

Makron o deci svoje supruge i njenim unučićima uvek govori sa mnogo ljubavi. Kaže da su on i Brižit odlučili da neće imati svoju decu i smatra da taj izbor nije bio sebičan.

Ne trebaju mi biološka deca i unuci da bih im pružio više ljubavi nego što je trenutno dajem ovoj deci. Naša porodica je moja baza i moja stena – rekao je Makron.

Izvor: Voici.fr, 24sata.hr
Foto: Twitter/Retweet

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter