Izvor:
04.06.2016 u 01:24
0

OČEKUJE IH PAKAO: Preko stotinu ljudi uhapšeno jer su bili na ZABAVI!

Iranska policija uhapsila je 132 ljudi, među kojima i nekoliko biseksualaca, tokom dve policijske akcije protiv osoba koje, odlazeći na žurke, krše islamska pravila, saopštio je danas iranski sajt Mizan Onlajn.

Policija je sinoć uhapsila više od 70 pijanih muškaraca i žena u restoranu u Farahzadu, predgrađu Teherana, preneo je AFP.

"Nekoliko biseksualaca identifikovano je među uhapšenima", ističe taj medij dodajući da je na drugoj žurci u lučkom gradu Bander Abas uhapšeno 62 muškaraca i žena.

Alkohol i plesanje sa suprotnim polom su zabranjeni u Iranu. U toj zemlji je prošle nedelje uhapšeno osam osoba koje su optužene da su učestvovale u izradi "nepristojinih" muzičkih spotova.Hapšenje je usledilo samo nekoliko dana nakon što je više od 30 studenata, koji su proslavljali završetak studija, uhapšeno na severu Irana.

Oni su osuđeni sa po 99 udaraca bičem zbog kršenja moralnog kodeksa te zemlje.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/msibarevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter