Izvor:
05.06.2016 u 20:55
0

PAKAO UŽIVO: ID spalila 19 žena koje su odbile SEKS

Džihadisti Islamske država javno su pogubili 19 kurdskih žena, koje su spalili žive u gvozdenim kavezima na trgu u Mosulu, rekli su lokalni aktivisti kurdskoj agenciji ARA njuz.

Kako prenosi RT, prema rečima očevidaca, žene, koje su pripadnice zajednice Jezidi, spaljene su u četvrtak u Mosulu, uporištu IS u Iraku. "Kažnjene su zbog toga što su odbile seks sa džihadistima IS", rekao je lokalni aktivista Abdulah al-Mala za Ara njuz.

Brutalnu egzekuciju na trgu posmatralo je na stotine lokalnih stanovnika, ali nisu ništa mogli da učine, dodao je on.

Džihadisti su zarobili na hiljade kurdskih žena koje primoravaju da postanu seksualne robinje ekstremistima.

One koje su uspele da pobegnu tvrde da su džihadisti siluju i prodaju žene te da ih zlostavljaju na razne načine, a često im uskraćuju hranu ili san. Rukovodsto IS štampalo je priručnike za muškarce o tome šta smeju i šta ne smeju da rade sa svojim zarobljenicama.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/SkyNews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter