Izvor:
06.06.2016 u 18:12
0

SKANDALOZAN POSTUPAK: Policija UZ PRIMENU SILE raselila MIGRANTE!

Naoružani francuski policajci nasilno su danas raselili migrantski kamp u centru Pariza, što je izazvalo šok i pobune kod Avganistanaca, Sirijaca i Eritreja u ovom prihvatnom centru, prenosi britanski časopis.

Nikako nismo ovo očekivali. Prvo su nam obezbedili šatore, pa su nam doneli hranu preko vikenda, a sada nas teraju – rekao je 26-godišnjak iz Sudana Tegani Ugomai, prenosi časopis "Ivning standard".

Lokalni zvaničnik je izjavio da je više od 2.000 migranata planski raspoređeno u 60 centara za privremeni smeštaj u svim delovima Francuske.

Britanski list navodi da su humanitarne organizacije obezbedle šatore i hranu za migrante, ali nisu u mogućnosti da im obezbede minimum higijenskih uslova.

U Parizu se migranti kupaju i peru stvari na razvaljenim hidrantima, a Parižani se plaše od širenja zaraznih bolesti, najviše od šuge koja je već dijagnostikovana kod malog broja izbeglica.

Tanjug
Foto: Twitter/pierremorel

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter