Izvor:
09.06.2017 u 12:39
0

BELA KUĆA: PREDSEDNIK TRAMP NIJE LAŽOV!

Bela kuća odbacila je navode da su američki predsednik Donald Tramp i njegova administracija lagali i učinili klevetu u pokušaju da uguše istragu o navodnim odnosima sa Rusijom.

– Definitivno mogu da kažem da predsednik nije lažov i iskreno sam uvređena tim pitanjem – rekla je juče portparolka Bele kuće Sara Sanders tokom brifinga u Beloj kući, nakon svedočenja bivšeg direktora FBI Džejmsa Komija pred Komitetom za obaveštajne poslove američkog Senata, preneo je AFP.

Komi je optužio Trampovu administraciju za klevetu protiv njega i pričanje laži o agenciji na čijem je čelu bio, ali je odbio da prokomentariše da li je Tramp pokušao da opstruira pravdu tražeći od njega da odustane od istrage o njegovom bivšem savetniku za nacionalnu bezbednost Majklu Flinu.

Komi je rekao da je administracija odlučila da okleveta njega i FBI tvrdeći da je ta organizacija u rasulu.

– To su bile laži, jasno i jednostvano – rekao je Komi.

Komi je dodao da nema sumnje da se Rusija mešala u predsedničke izbore u SAD prošle godine i izrazio uverenje da nije bilo promene izborne volje birača.

On je naglasio da ga Tramp nije pitao da prekine istragu o navodnoj umešanosti Rusije u izbore.

Izvor: Tanjug

Foto: Wikipedia.org

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter