Izvor:
09.06.2017 u 12:49
0

JEZIV ZLOČIN: RAZVEO SE OD ŽENE, PA UGUŠIO NJIHOVO DETE!

Novinar frilenser Nil Vajt (47) uhapšen je pod optužbom da je ugušio sedmogodišnju ćerku Gabrijel, nepuna dva meseca nakon razvoda od njene majke. Ovaj slučaj dobio je veliku pažnju u Americi, jer je Mišel Hord-Vajt ožalošćena majka potpredsednica NBC mreže.

Bivši suprug Gabrijeline majke je uhapšen za ubistvo drugog stepena. Priznao je zversko delo, ali ne i zašto je to učinio.

On i supruga su se razdvojili u aprilu, kada je ona podnela zahtev za razvod braka, iselio se iz njihovog doma u Nju Ročelu, u kom je ubio svoje dete.

Majka u vreme zločina nije bila kod kuće i bejbisiterka Tonet je našla telo malene Gabrijel u njenom krevetu na spratu kuće. Ona je pozvala policiju i hitnu pomoć, prenosi Dejli mejl.

Kako se navodi, bejbisiterka je dobila nekoliko uznemirujućih SMS poruka od Nila i požurila je do kuće da vidi šta se dešava.

Policija je saopštila da se popela stepenicama i imenom zvala oca i ćerku, međutim, nije dobila nikakav odgovor.

– Videla je kako Nik sedi u svojoj sobi za odmor, uz nekoliko krvavih posekotina na rukama. Pronašla je devojčicu kako nepomično leži u krevetu, i pozvala nas – rekao je kapetan policije Robert Gacola.

Očekuju se rezultati autopsije, ali se veruje da je dete udavljeno. Majka je van sebe, i doživela je nervni napad kad je zatekla stravičnu scenu.

Samo dan pre užasnog zločina, Nil se složio da supruga zadrži kuću u kojoj su svi živeli.

Vlasti kažu da su u januaru intervenisali zbog svađe para, posle čega je kasnije usledio i razvod. Nil će se 15-. juna pojaviti prvi put pred sudijom.

Izvor: Blic.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter